İlyasbey Ortaokulu

WEB https://ilyasbey.meb.k12.tr
Adres : KÖŞKLÜ ÇEŞME MAHALLESİ BAHARİYE CADDESİ 536/2 SOKAK NO 6 KOCAELİ / GEBZE
VİZYON : VİZYONUMUZ Temel insan hak ve özgürlüklerine dayalı, demokratik, laik, bilimsel ve çağdaş bir eğitim kalitesine ulaşmayı, bilgi üretmeyi, kullanmayı ve paylaşmayı bilen önder bir okul olmaktır İSTİYORUZ Kİ... 1. Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. 2. Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın 3. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 4. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. 5. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. 6. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 7. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. 8. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : MİSYONUMUZ Değişen dünyaya uyum sağlayabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen, araştırmaları ve sorgulayıcı, kendisine çevresiyle barışık sorumluluğunun bilincinde olan,inisiyatif sahibi,rekabetçi,sosyal ilişkileri güçlü,birlikte üretmekten mutluluk duyan,sorunları çözümleri paylaşmayı bilen,doğayı ve çevreyi koruyup güzelleştiren,demokrat ,insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında yapılan bilgi yarışmasında Kocaeli 1.´si olmuştur. 2009-2010 yılında ÇEKMO matematik olimpiyatlarında Altın Madalya. 2009-2010 yılında satranç turnuvasında Gebze 1.si 2011-2012 yılında yapılan Kocaeli geneli SBS deneme sınavında 1 öğrencimiz Kocaeli 1.si olmuştur.

Saatler : Sabah 07:20-12:10 Öğle Pazartesi 12:20-18:50 Diğer günler 12:20-18:00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden çeşitli dolmuşlar sık aralıklarla geçmekte.
Yerleşim Yeri : Köşklüçeşme Mah. E-5 yan yol üzeri (develi durağı üzeri)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmit Merkeze : 45 km Gebze Merkeze : 3-4 km
Kontenjan Bilgileri :